Mickel Dahl får bronze i dødløft til EM Junior

On 6. maj 2016, in Nyheder, by Morten Rasmussen

Mickel Dahl forsvarede sin bronzemedalje i dødløft fra sidste år!

Igen i år kan Mickel kalde sig 3. bedste dødløfter i Europa i juniorernes 83 kg klassen. Scenen var sat på den spanske riviera i Malaga, hvor Mickel skulle forsvare de danske farver. Han kommer fint fra squat med en pr, som nu lyder på 267,5 kg. I bænkpres kører han den sikkert hjem med 3 godkendte løft med 155 kg som det sidste, og så kommer turen til dødløft. Mickel åbner på 267,5 kg som kommer fint om. Allerede nu har han sat resten af Europa under pres. Der bliver hævet til 277,5 kg i 2. forsøg, men desværre formår Mickel ikke at løfte den. Der kommer 277,5 kg på igen i 3. forsøg, Mickel ligger pt. til en sølvmedalje. Milan Stepanik fra Tjekkiet løfter nu 267,g kg i sit sidste forsøg – og han er lettere end Mickel. Nu må Mickel vise tænder og hive en sølvmedalje hjem – men desværre må der være større tyngdekraft påvirkning i Spanien, da Mickel igen ikke kan løfte den. Mickel tager alligevel hjem med en flot bronzemedalje om halsen

Totalen bliver dog yderst hæderlig med et resultat på 690 kg, som kun er 8 kg fra han pr. i totalen. Det udløser en flot 5. plads til EM junior.

Tillykke ;-)

 

 

Comments are closed.