Medaljehøst til SM Bænkpres samt bedste klub!

Ved dette års SM Bænkpres blev det til 1 guld, 2 sølv og 2 bronzemedaljer til TSK´s 5 løftere.

Kim Dahl tog køligt sejren i 93 kg klassen ved at løfte 175 kg. Sølvet gik til et comeback for en af TSK´s løftere – Lasse Hille. Her prøvede han at følge Kim, fik godkendt 160 kg og prøver endda 175 kg som desværre blev for tung på dagen. Til trods for det var det PR med 42,5 kg siden han sidst stillede op samt en kropsvægtsøgning på 13 kg. En præstation i sig selv!

I 105 kg klassen tog Claus Jørgensen sig at sølvmedaljen ved at løfte 177,5 kg. Claus var for et måned siden til EM Master, hvor han bla. blev europa mester i dødløft, så det sidder nok stadig lidt i kroppen. Bronzen gik så til Mikkel CB Hansen, som på forhånd havde vist selvtillid og lækkert hår og meldt sig til i 105 kg klassen. Men når man vejer 90 kg 1 time inden indvejning, så må der drastiske metoder til. Der måtte derfor indtages samme mængde vand, som løb ud af et vandtårn få dage inden i Århus (30 millioner L vand). Det må have været i den mængde, da Mikkel under indvejning – på stævnevægten – vælger at tømme maveindholdet ud over det hele. Han når dog at få aflæst sin kropsvægt som lige akkurat sender ham i 105 kg klassen. Dommerne sagde de aldrig havde oplevet noget lignende – og det er ikke noget der udløser 5 point af Etta Cameron hvis hun stadig levede. Til trods for dette drama af dimensioner, sikrer Mikkel flot bronzen med bedste løft på 150 kg som dermed også var ny personlig rekord.

Rosinen i pølseenden – Jens Jepsen – tog bronze i 120 kg klassen ved at løfte 217,5 kg, som gjorde at han blev 3. bedste løfter til stævnet.

Alt dette gjorde til sidst TSK til stævnets bedste klub! BOOOM

Alt i alt en flot præstation i lummer sommervarme. STORT TILLYKKE 😉

 

Scroll to Top