SM styrkeløft og SM bænkpres

Til dette års SM i styrkeløft viste Tårnby igen, hvorfor de er blandt de bedste klubber i Danmark.

Tina Lund-Lassen stillede op i kvindernes 57 kg klasse. Her skulle der bides skeer med Mette fra ER Powerlifting. Tina er meget ny i udstyr, og det er synd at sige at udstyret sidder stramt på hende 😉 Alligevel får hun squattet 90 kg , bænkpresset 55 kg, og dødløftet 95 kg. Det rækker til en flot 2. plads efter en tæt kamp med Mette. Samtidig blev der lavet PR´s over hele linien.

Claus Jørgensen laver come back i 3-kamp – igen, og starter med at squatte 150 kg raw  i 120 kg klassen efter lidt pres fra træneren. I bænkpres har Claus en plan, og efter at have løftet 192,5 kg let øges der til 212,5 kg for at forsøge på ny M2 rekord. Desværre havner Claus inde under gaflerne, som gør han ikke får løftet. Han prøver igen, men kræfterne er brugt. I dødløft hiver Claus 230 kg op fra gulvet uden træning. En total 572,5 kg og en flot 2. plads blev det til.

Jens Jepsen – ligeledes i 120 kg klassen – squatter 252,5 kg med hiv og sving efter at have stået længe med knæbindende. I bænkpres høver han 210 kg fra brystet, og i dødløft går der lidt taktik og sgowmanship i den, da der er mulighed for at blive bedste løfter på pint. Dette klarer Jens ved at løfte 255 kg i sidste forsøg, og vinder guldet med en total på 717,5 kg.

Jens bliver bedste løfter på point, og TSK bliver 3. bedste klub sammenlagt.

 

Til SM Bænkpres tog Tina og Claus hævn fra 3-kampen dagen før. S´Tina starter med at brage en ny PR op på 24 timer ved at løfte 65 kg i 57 kg klassen, som samtidig udløser en flot guldmedalje. Claus gør kunsten efter i 120 kg klassen og løfter dermed 202,5 kg. Thor Lomborg i +120 kg viser sjælden podieoptræden, og vinder med et løft på 182,5 kg. Christian Cederquist vinder 93 kg klassen med et løft på 177,5 kg.

TSK bliver bedste klub på point efter ren opvisning af skræmmende styrke og vilje 😉

STORT TILLYKKE!

Scroll to Top