TSK Cup – eftermæle

Igen i år blev TSK Cup en succes for TSK som arrangør, samt de mange løftere, som havde valgt at stille op ved årets sidste 3-kamp stævne. Vanen tro blev det et brag af en fest for løfterne med både personlige og danske rekorder.

At arrangere et stævne af denne kaliber kræver mange kræfter. Især i dagene op til bliver der slidt og slæbt for at få alt på plads, og der er altid noget at lave helt op til stævnestart. Stor tak herfra skal lyde til alle dem, som har hjulpet med at slæbe udstyr frem og tilbage, for at kunne skabe de bedste rammer for de deltagende løftere – uden al den frivillige hjælp var det ikke muligt at afholde stævnet.

Frivillige kræfter hænger ikke på træerne, så det betyder selvfølgelig, at alle dem som gider hjælpe, må smøge ærmerne op og smøre godt med knofedt på – selv løfterne som skal stille op. Det betyder, at man som løfter ikke er så veludhvilet og frisk på stævnedagen, som man ellers er, når man er ude til stævne.

Til trods for dette store slid, lykkedes det dog alligevel engang imellem at fyre et godt resultat af. Det så vi bla. hos Mickel Dahl, som altid er garanti for slid og slæb op til TSK Cup, da han i 83 kg klassen i udstyrsrækken fik squattet 292,5 kg, bænkpresset 165 kg, og hevet 291 kg op i dødløft, som endda var ny dansk rekord. Sammenlagt gav det 748,5 kg, som ligeledes var ny dansk junior rekord. Et virkelig flot resultat! Mickel var i kamp mod en anden løfter fra Thisted, som på dagen blev nr. 2 med 730 kg. Efterfølgende er der blevet kastet en sort skygge over Mickels resultat, som mange måske har læst og ytret sin mening om på de sociale medier.

Vi vil ikke gå yderligere i detaljer omkring hændelsesforløbet her, men blot informere læserne om, at INTET af det, som Mickel/Kim og TSK er blevet diskvalificeret på/beskyldt for, har været med henblik på hverken snyd eller bevidste handlinger for at tryne konkurrenten, som det ellers bliver lagt ud som. Intet kunne være os mere fjernt!

På DSF´s egen hjemmeside kan man endvidere læse Stævneudvalgets afgørelser, efter udvalget har behandlet klager fra den klagende klub. Desværre har man valgt at træffe en afgørelse uden at høre modparten, som ellers er måden at gøre det på inden man træffer en afgørelse. Det er sådan vores retssamfund i dag fungerer. Stævneudvalget skriver endda, at det der skete direkte var med henblik på at genere en anden løfter – nemlig Mickels konkurrent. Dette er – igen – så usandt som noget kan være!

Det er ej heller klædeligt, at klagerne vælger at ligge flere løftere, og dermed TSK, for had på sociale medier, blot med det formål at fremme egne interesser.

Vi vælger naturligvis at anke afgørelserne, da ret skal være ret.

 

Scroll to Top