Divisionsturneringsfinalen 2014

Tårnby Styrkeløfter Klub have gennem de 3 indledende runder kvalificeret sig til finalen, som i år blev afholdt i Aalborg.

Det tegnede sig på forhånd til at blive en tæt kamp om podiepladserne som altid, så der skulle stilles med de bedste løftere i hver diciplin.

Kim Dahl tog tjansen som squatter, og han lagde ud på 270 kg. Desværre blev den underkendt, så den blev meldt igen i 2. forsøg. Denne gang lykkedes det, og der blev meldt 290 kg i 3. forsøg. Desværre var denne lidt for tung for Kim på dagen, så Tårnby kom fra squatten med 167 point.

Morten Rasmussen stillede op i bænkpres, og der blev skrabet lidt sammen pointmæssigt, og Morten kørte en serie hjem der hed 160, 170 og 172,5 kg. Det blev til 131 point.

Dødløften blev overladt til Kathrine Bak, som med 3 godkendte løft lavede en serie på 177,5 – 190 og 200 kg som gav 207 point.

Det blev til 507 point, som rakte til en 3. plads. 2. pladsen gik til Sportshøjskolen, og 1. pladsen gik til Aalborg. Det var kun 1,5 point der adskilte Tårnby fra 2. pladsen…

Udover pokal og medaljer for 3. pladsen til finaalen, fik Tårnby også en pokal for at blive 2. bedste klub i Øst Danmark efter de 3 indledende runder.